Szerelés, Jótállás, Javítás

A Kupas vállalat vállalja a játszóterek, sportberendezések teljes házhozszállítását. A berendezések be lesznek betonozva a földbe/vagy rögzítve lesznek egy szilárd felszínhez/horganyzott fémalaphoz úgy,hogy a fa ne jöjjön érintkezésbe a fold felszínével. A játszótér alatti felszínnek olyannak kell lenni,hogy megvédjen az esési ütközéstől. Az esési magasságnak a gyártó utasítása szerint és valamint az EN 1177 szabvány követelése szerint.

Ha a vásárló más formáját válassza a szerelésnek a gyártó kiküldhet vezetőmunkást, aki irányítja a szerelést vagy egyszerűbb szereléseknél megoldható segítség nélkül is.

Jótállás

  • 10 év a rozsda ellen a horganyzott fém részekre
  • 10 év műanyag részekre Polyeszter anyagból
  •   7 év a fa részekre rohadás,penész és férgek ellen
  •   5 év repedésre és anyaghibára
  •   2 év a többi részre, amely idővel elhasználódik

Jótállás nem vonatkozik azokra az esetekre,amikor szándékos megrongálás,szakszerűtlen szerelés,helytelen vagy nem kielégítő karbantartás vagy pedig természetes elhasznállódás esete merül fel. Jótállás feltétele és alkalmazása a gyártóval előírt utasítások szerelésre és karbantartásra való betartásától függ.

Javítás

A Kupas vállalat bebiztosítja az ő általa forgalmazott termékekre jótállás alatti valamint a jótállás utáni javítást. Az EN 1176 szabvány szerint elvégzi az összes karbantartási feladatot/heti,havi,évi/ és kulcsra elvégzi a játszóterek és sportterek létesítését. Magától érthetődén bebiztosítja a gyors pótalkatrész ellátást/72 órán belül/,amely egész termékskálában hozzáférhető.

KUPAS s.r.o., 913 24 Svinná 73, P.O.BOX 115, 912 50 Trenčín, Slovak Republic
(+421) 905 315 527
(+421) 32 648 72 91