Alapanyagok

Fa

A faszerkezetek teherbíró része nyomás alatt beitatott boróka és lucfenyőből készül, amely kör alakba van lemarva. A fatörzs közepe nincs felhasználva, ezáltal meg vannak akadályozva a kis repedések,amelyeket teljesen nemlehet kizárni. Ez nem ok a reklamációra,mert az előírt szabványok szerint nem befolyásolja az anyag szilárdságát,biztonságát és tartósságát. A földel találkozó fa szerkezetek része fémmel van ellátva,amelynek felülete horganyozva van. A többi használatos fa boróka, tölgy vagy fenyőből van. A fa minden része vizes alapanyagú festékkel a Remmers gyártótól van kezelve.

Fém

Minden fém rész és tartozék a játékszereken horganyzott vagy színes porfestéssel van ellátva.

Csúszdák

Általában háromréteges üvegszálas laminátból speciális felületi megmunkallásal van ellátva,amely lényegesen megnöveli az anyag elhasználódását. Rögzítő és kötőelemekkel vannak ellátva. Külön kérésre rozsdamentes anyagból is előállítunk csúszdákat.

Kötelek és hálók

A Herkules kötelek 16mm-es vastagsággal acélmaggal vannak ellátva,amelyek speciális polyeszteres anyaggal vannak beburkolva és nagyon ellenállók a kopás és az UV sugárzás szempontjából is. A Kupas vállalat kizárólagos forgalmazója Szlovákián a Berger-Huck termékeknek és a Huck-S.- játszóterek. A köteles játszóterek teljes kínálata megtalálható a www.kupas.sk oldalon.

Nagy felületű anyagok

Leggyakoribban használt anyagunk a víz és csúszásellenálló rétegelt lemez, amelyből talajt a házikókba, lépcsőfokokat, tetőket készítünk. Külön kérésre elő tudunk állítani különlegessen ellenálló műanyagból bármely terméknek a részét pl. tetőket, rúgós hintákat, tornyokat. Némelyik sportfelszerelés része már alapkivitelben is ebből van gyártva.

KUPAS s.r.o., 913 24 Svinná 73, P.O.BOX 115, 912 50 Trenčín, Slovak Republic
(+421) 905 315 527
(+421) 32 648 72 91